Wanneer kies je voor loopbaanbegeleiding?

Ben je steeds minder gemotiveerd om naar je werk te gaan? Vraagt je job meer energie dan dat je er van krijgt? Heb je nood aan een carrièreswitch, maar weet je niet welke weg in te slaan? Heb je twijfels rond studiekeuze? Wil je na een burnout weer aan de slag, in een sterkere versie van jezelf? Blijkt dit toch niet de job van je leven te zijn?

Alle mogelijke werkgerelateerde vragen kunnen de basis vormen van een loopbaantraject, zodat je (nog) gelukkiger naar je werk kan gaan.

Wat houdt een loopbaantraject in?

Gedurende 4 tot 7 uren gaan we op zoek naar jouw doel en hoe we dit in de praktijk kunnen brengen.

We creeëren een duidelijk beeld van wat je loopbaandoel is. Door het in kaart brengen van jouw talenten en waarden, gaan we op zoek hoe we dit loopbaandoel zo efficiënt mogelijk kunnen bereiken.

We fungeren als een tandem. Jij zit vooraan, aan het stuur. Ik help achteraan mee trappen en wijs je de weg indien nodig. Ik geef je geen pasklare antwoorden, maar begeleid je zodat je zelf ontdekt wat je nodig hebt.

Kan je gebruik maken van loopbaancheques?

Ik ben aangesloten bij het A-Lissome, een erkend loopbaancentrum. Hierdoor kan je gebruik maken van loopbaancheques.

Om in aanmerking te komen voor loopbaancheques moet je op het ogenblik van je aanvraag aan deze vijf algemene voorwaarden voldoen:

  • Je woont in Vlaanderen of Brussel.
  • Je werkt momenteel voltijds of deeltijds als werknemer of zelfstandige.
  • Je hebt minimum 7 jaar werkervaring (of 2.555 dagen) in loondienst of als zelfstandige opgebouwd over je hele loopbaan.
  • Je volgde de voorbije 6 jaar nog geen loopbaanbegeleiding.
  • Je volgt de loopbaanbegeleiding in het Nederlands in een erkend loopbaancentrum.

Ben je benieuwd en wil je graag een gratis kennismakingsgesprek? Klik hier.